Kandidaten whatsApp

 

Volg ons op Facebook

 

 

Foto auto's Rijschool Non Stop

 

 

176 beoordelingen

 

 

 

BOVAG-rijschool

Voor de beste rijopleiding met de meeste zekerheid ga je naar een BOVAG-rijschool.

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les?
Kies je voor de goedkoopste rijlessen? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs? Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG- rijschool krijg je die zekerheid.

Als je je rijopleiding volgt bij een BOVAG-rijschool, krijg je een lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je afspreekt met de rijschool. Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.

Waarom kiezen voor een BOVAG- rijschool?

  1. Lesovereenkomst
    Elke leerling krijgt een BOVAG- lesoverenkomst. Daar staat precies in wat je hebt afgesproken met de rijschool. Je weet dus precies wat je kunt verwachten.
  2. De beste instructeurs
    Bij BOVAG-rijscholen werken de beste instructeurs. Zij hebben alle bevoegdheden die ze moeten hebben, en niet onbelangrijk de instructeurs zijn alle in het bezit van een V.O.G (Verklaring Omtrent Gedrag) BOVAG controleert daar streng op.
  3. Veilig rijden
    Elke BOVAG-rijschool is verplicht verzekerd. Ook zijn de auto’s nieuw en goed onderhouden. Zo is de kans op ongelukken minimaal. En gebeurt er toch is, dan ben jij goed verzekerd. Wel zo prettig.