Kandidaten whatsApp

 

Volg ons op Facebook

 

 

Foto auto's Rijschool Non Stop

 

 

238 beoordelingen

 

 

 

iTheorie

Uit onze ervaring is gebleken dat het leren van de theorie tijdens de rijopleiding wel het minst leuke onderdeel is bij onze leerlingen. Ze willen er zo min mogelijk tijd aan besteden en er zo snel mogelijk van af zijn.

Maar juist die theoretische kennis is voor de leerlingen heel erg belangrijk tijdens de praktijklessen. Om de juiste beslissingen te kunnen en durven nemen bij het autorijden en om situaties tijdig te kunnen herkennen en inschatten zul je echt over de juiste theoretische kennis moeten beschikken. Het theoriegedeelte tijdens je rijopleiding is daarom ook heel erg belangrijk voor je eigen voortgang tijdens je rijopleiding. Besteed er dus aandacht aan en onderschat het niet!

Op de rijschool bieden wij de iTheorie aan, een complete theoriecursus online inclusief theorielessen via een live stream!

De iTheorie is een compleet digitaal theorieboek voor de auto en bestaat uit 25 hoofdstukken. Na elk hoofdstuk maak je één van de 25 deeltoetsen, zo kun je direct zien of je de stof begrijpt. Als je vervolgens alle hoofdstukken hebt doorgenomen en geleerd kun je gaan oefenen met de 50 complete theorie-examens, precies zoals het straks ook gaat op je examen bij het CBR.

Verder heeft de iTheorie nog lesfilms voor de gevaarherkenning, Instructiefilms voor de praktijklessen, de complete verkeersbordenbijlage en een gratis herhalingscursus. Voor eventuele vragen of hulp kun je een aantal theorielessen via een live Stream volgen!

Daarnaast is het ook geschikt voor leerlingen met dyslexie, want alles kan worden voorgelezen en de instructeur kan via het systeem meekijken naar je voortgang. Kortom een complete cursus die je volledig in je eigen tempo thuis kan volgen.

Je kunt de iTheorie bij de rijschool bestellen. Na de betaling krijg je de inlogcode via de mail toegestuurd en je kunt direct aan de slag!

Veel succes!