Kandidaten whatsApp

 

Volg ons op Facebook

 

 

Foto auto's Rijschool Non Stop

 

 

235 beoordelingen

 

 

 

Slipcursus

Bij ons stopt jouw rijopleiding niet nadat je geslaagd bent voor je rijexamen!

Kwaliteit. Daar staat het team van Non Stop voor.

Tijdens je rijopleiding leren wij je de basisvaardigheden aan van het autorijden. Zoals een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Maar er ontbreekt nog wel iets wat we je op de openbare weg niet kunnen leren. Want wat doe je als je auto in de slip raakt?
Daarom bieden wij onze kandidaten tijdelijk een Anti Slipcursus cadeau aan na het behalen van je rijbewijs.

Je krijgt bij ons dus een complete rijopleiding.

Trainingsomschrijving

  • Theorietraining
  • Praktijktraining - Algemene voertuigbeheersing
  • Praktijktraining - Rem- en uitwijkoefeningen
  • Praktijktraining - Over- en onderstuurtraining
  • Duur van de training: 3 uur!

Voor informatie en de voorwaarden kun je contact opnemen met de rijschool. De slipcursus is maximaal 3 maanden geldig na je slagingsdatum.

* Deze actie loopt tot 31 juli 2019

Beoordeling plaatsen

Heb jij gebruikgemaakt van onze slipcursus? We stellen het op prijs als je jouw beoordeling met ons deelt.


Geplaatste beoordelingen

Slipcursus wordt door 1 klanten beoordeeld met 5,0 sterren
Slipcursus
Geplaatst op door Djana
Waardering: 5

Inmiddels is het weer een week geleden dat ik de anti-slipcursus in Rosmalen heb gehad. Het was een super leerzame en leuke dag. Eerst kregen we wat theorie. Hierin benadrukte de instructeur vooral de stopafstand, en hoe een klein aantal kilometers harder rijden het verschil tussen leven en dood kan betekenen bij een ongeluk. Ook leerden we over de verschillende soorten slips en vooral, hoe je het kan voorkomen. Daarna gingen we het parcours op, waarin we eerst een oefening deden om uit te wijken en te stoppen. Vervolgens hadden we ook nog een ander parcours (die helemaal nat was) waardoor we in de slip raakten en de theorie in de praktijk konden brengen.
De dag was heel leerzaam en heeft mij heel erg goed gedaan en meer controle doen krijgen over de auto. Of je nu een ervaren bestuurder bent of niet, iedereen kan er van leren en ook meer zelfvertrouwen van krijgen achter het stuur. Ik vond het echt een aanrader en vond het helemaal top dat de rijschool dit aanbiedt bij het slagen. Dankjewel voor de hele leuke, leerzame en nuttige dag!